Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-02@05:35:29 GMT

تنظیم خواب با کمک گیاه اسطوخودوس

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۷۴۹۰۷

تنظیم خواب با کمک گیاه اسطوخودوس

محمدرضا مسرورچهر، یک متخصص طب سنتی ایرانی با اشاره به خواص جالب گیاه اسطوخودوس، اظهار کرد: از دیدگاه طب سنتی این گیاه دارای مزاج گرم و خشک است.

وی با بیان اینکه اسطوخودوس موجب تقویت بدن و قلب و مغز می‌شود، افزود: این گیاه قوه فکر را تقویت می‌کند و موجب تیز شدن حواس و مغز می‌شود.

این متخصص طب سنتی ایرانی، با اشاره به اثرات مثبت مصرف دم کرده اسطوخودوس بر سیستم عصبی و گوارش، یادآور شد: این گیاه برای مغز و سیستم عصبی اثر آرام بخشی دارد و به رفع وحشت و برخی از ترس‌های ناگهانی و بی دلیل به ویژه در کودکان کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسرورچهر، اسطوخودوس را موجب از بین رفتن غم دانست و اضافه کرد: دم کرده این گیاه به همراه عسل و نبات علاوه بر شیرینی شدن، اثرات آن را افزایش می‌دهد.

وی از افراد دارای مشکلات تنفسی در ناحیه قفسه سینه و مجازی تنفسی خواست دم کرده اسطوخودوس مصرف کنند و گفت: این گیاه به افرادی که برای صاف کردن سینه و صدای خود سرفه‌های مکرر می‌کنند، بسیار مفید است.

این پزشک و متخصص طب سنتی ایرانی، با اشاره به اثرات خواب آوری گیاه اسطوخودوس، خاطرنشان کرد: دم کرده اسطوخودوس به تنظیم خواب کمک می‌کند. افرادی که خواب خوبی ندارند با مصرف این گیاه خوابی عمیق را تجربه می‌کنند، زیرا خواب عمیق در طب سنتی خیلی مهم است و موجب ترمیم بدن می‌شود، اما اگر خواب سطحی باشد، سلامتی بدن دچار مشکل می‌شود.

وی باور رایج در میان مردم درباره بدون عوارض بودن گیاهان دارویی را نادرست دانست و بیان کرد: همه دارو‌ها از جمله گیاهی دارای عارضه هستند و اگر به جای درست خودشان استفاده نشوند، سلامتی را دچار مشکل می‌کنند.

مسرورچهر، با بیان اینکه اسطوخودوس برای افرادی که دارای مزاج گرم و خشک هستند حالت تهوع ایجاد می‌کند، یادآور شد: چنین افرادی با مصرف دم کرده این گیاه غم و دلهره پیدا می‌کنند و باید در صورت مصرف آن را اصلاح کنند تا حرارت بدنشان کاسته شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: اسطوخودوس طب سنتی خواب آرام بخش سبک زندگی پارسی خبر طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۴۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی معاون مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان شمالی از اهلی سازی دو گیاه دارویی در این استان خبر داد.

دکتر مهدی باور در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر گیاه آویشن خراسان شمالی اهلی سازی شده است و اهلی سازی گیاه باریجه نیز در دستور کار قرار دارد و هنوز به مرحله کامل اهلی سازی نرسیده است.

وی افزود: اهلی سازی گیاه باریجه نیز در دست اقدام است و البته این گیاه در برخی از عرصه‌های منابع طبیعی در حال کشت است.

باور ادامه داد: اهلی سازی کاپاریس از دیگر گیاهان دارویی است که در دست اقدام است و در حال حاضر تلاش برای شکستن خواب بذر این گیاه دارویی در حال انجام است.

وی بیان کرد: خراسان شمالی با توجه به شرایط آب و هوایی‌اش، یکی از رویشگاه‌های خوب گیاهان دارویی است و ظرفیت خوبی برای تولید این گیاهان در استان وجود دارد. ۴۳۰ گونه گیاهی در این استان شناسایی شده‌اند، البته بسیاری از این گیاهان در رویشگاه‌های خود به‌صورت خودرو رشد می‌کنند و در مساحت کمی از کشتزارهای استان، گیاهان دارویی به مرحله کشت درآمده است.

این عضو هیات علمی تصریح کرد: خراسان شمالی رتبه سوم کشوری را در تولید زعفران، رتبه چهارم را در تولید زیره سبز دارد و جزو یکی دو استان‌ اول در تولید گیاه دارویی با ارزش باریجه است. از سوی دیگر، این استان ظرفیت بسیار خوبی در تولید گیاهان دارویی دیگر مانند گون، کتیرا، زرشک وحشی، کاکوتی کوهی و آویشن دارد. این گیاهان به‌صورت خودرو در رویشگاه‌ها می‌رویند.

وی گفت: با این میزان پتانسیل در این استان برای تولید گیاهان دارویی، اکنون فقط در ۸۰۰۰ هکتار گیاه دارویی کشت می‌شود که از این مساحت ۴۸۰۰ هکتار مربوط به زعفران، ۲۰۰۰ هکتار زیره سبز و ۲۰۰ هکتار گل محمدی است.

باور تاکید کرد: باید مراقب گیاهان دارویی در معرض خطر به علت بروز خشکسالی‌های پی در پی و برداشت‌های غیراصولی در طبیعت باشیم، اکنون گیاهانی مانند کاکوتی کوهی، آویشن خراسانی، گون و کتیرا و زرشک کوهی در خطرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • کشف و ضبط ۱ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی و سنتی در خرم‌آباد/ ۴ نفر دستگیر شدند
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • عکس/ نمایشگاه گل و گیاه اصفهان
  • تلاش برای شکستن خواب بذر خاویار گیاهی در خراسان شمالی
  • پانی پوری ؛ غذای سنتی خیابانی در هند با رعایت کامل بهداشت! (فیلم)
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • مراسم آیینی سنتی کومسای در منطقه جهانی هورامان برگزار می‌شود
  • کار‌هایی که به مغز آسیب می‌رساند