Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-02@05:45:33 GMT

طرز تهیه دمنوش اسطوخودوس

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۶۲۳۷۹

طرز تهیه دمنوش اسطوخودوس

در بسیاری از کشورها، عصاره این گیاه برای درمان اختلالات اضطرابی توصیه می‌شود و دمنوش اسطوخودوس برای کاهش اضطراب و تسکین بیماری گوارشی مانند ناراحتی معده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اسطوخودوس یکی از رایج‌ترین گل‌ها و اسانس‌هایی است که در آرموترای (رایحه‌درمانی) مورد استفاده قرار می‌گیرد و گفته شده که رایحه آن در حمام می‌تواند به بهبود گردش خون در بدن کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین خواص کافی است تا دمنوش اسطوخودوس را یکی نوشیدنی ایده‌آل برای فصل سرما بدانیم؛ فصلی که متخصصان می‌گویند اضطراب و افسردگی در آن شایع‌تر است.

مواد لازم جوانه اسطوخودوس تازه     سه قاشق چایخوری برگ به لیمو     یک برگ آب جوش    سه فنجان طرز تهیه

تهیه دمنوش اسطوخودوس آسان‌تر از چیزی است که تصور می‌کنید. برای تهیه این محصول، کافی است سه قاشق چایخوری جوانه اسطوخودوس تازه را در محفظه چای قوری ریخته و روی آن یک فنجان آب جوشیده بریزید. قوری را برای دم‌کشیدن، ده دقیقه روی بخار بگذارید و شب‌ها میل کنید.

فوت کوزه‌گری

اسطوخودوس دم‌شده، یک نوشیدنی کامل است اما برای بهتر کردن طعم و پرخاصیت کردن آن، می‌توانید گیاهان دارویی مثل گاوزبان را هم به آن اضافه کرده و برگ به‌لیمو را هم به دم‌نوش‌تان اضافه کنید یا اینکه مثل دمنوش زنجبیل به آن عسل اضافه کنید.

چه کسانی نباید دمنوش اسطوخودوس بنوشند؟

زنان باردار به دلیل مشخص نشدن تاثیر این گیاه بر سلامت جنین، نباید این دم‌نوش را مصرف کنند و گفته شده که پسران هم در دوران کودکی، نباید این دم‌نوش را بنوشند. گذشته از این، کسانی که سابقه دچار شدن به واکنش‌های آلرژیک را داشته‌اند، بدون مشورت با پزشکشان نباید سراغ این گیاه بروند.

فراموش نکنید

گفتیم که اسطوخودوس یک گیاه آرامش بخش است و می‌تواند معده شما را هم آرام کند، اما این را هم بگوییم که نمی‌توانید آن را یک داروی کامل برای درمان مشکلات عصبی یا گوارشی‌تان بدانید.

شما با مصرف اسطوخودوس نمی‌توانید نسخه‌ای که روانپزشک یا متخصص گوارش توصیه کرده را کنار بگذارید و تنها گیاه‌درمانی کنید. پس تصور نکنید که تمام تلاش متخصصان برای پیدا کردن دارویی مناسب برای‌تان بی‌دلیل بوده و تنها با مصرف هر روزه دم‌نوش‌ها، می‌توانید جسم و روانتان را سالم نگه‌دارید.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بیماری گوارشی دمنوش اسطوخودوس بیماری گوارشی دمنوش اسطوخودوس طرز تهیه دمنوش نوشیدنی سبک زندگی پارسی خبر دمنوش اسطوخودوس دم نوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۲۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی معاون مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان شمالی از اهلی سازی دو گیاه دارویی در این استان خبر داد.

دکتر مهدی باور در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر گیاه آویشن خراسان شمالی اهلی سازی شده است و اهلی سازی گیاه باریجه نیز در دستور کار قرار دارد و هنوز به مرحله کامل اهلی سازی نرسیده است.

وی افزود: اهلی سازی گیاه باریجه نیز در دست اقدام است و البته این گیاه در برخی از عرصه‌های منابع طبیعی در حال کشت است.

باور ادامه داد: اهلی سازی کاپاریس از دیگر گیاهان دارویی است که در دست اقدام است و در حال حاضر تلاش برای شکستن خواب بذر این گیاه دارویی در حال انجام است.

وی بیان کرد: خراسان شمالی با توجه به شرایط آب و هوایی‌اش، یکی از رویشگاه‌های خوب گیاهان دارویی است و ظرفیت خوبی برای تولید این گیاهان در استان وجود دارد. ۴۳۰ گونه گیاهی در این استان شناسایی شده‌اند، البته بسیاری از این گیاهان در رویشگاه‌های خود به‌صورت خودرو رشد می‌کنند و در مساحت کمی از کشتزارهای استان، گیاهان دارویی به مرحله کشت درآمده است.

این عضو هیات علمی تصریح کرد: خراسان شمالی رتبه سوم کشوری را در تولید زعفران، رتبه چهارم را در تولید زیره سبز دارد و جزو یکی دو استان‌ اول در تولید گیاه دارویی با ارزش باریجه است. از سوی دیگر، این استان ظرفیت بسیار خوبی در تولید گیاهان دارویی دیگر مانند گون، کتیرا، زرشک وحشی، کاکوتی کوهی و آویشن دارد. این گیاهان به‌صورت خودرو در رویشگاه‌ها می‌رویند.

وی گفت: با این میزان پتانسیل در این استان برای تولید گیاهان دارویی، اکنون فقط در ۸۰۰۰ هکتار گیاه دارویی کشت می‌شود که از این مساحت ۴۸۰۰ هکتار مربوط به زعفران، ۲۰۰۰ هکتار زیره سبز و ۲۰۰ هکتار گل محمدی است.

باور تاکید کرد: باید مراقب گیاهان دارویی در معرض خطر به علت بروز خشکسالی‌های پی در پی و برداشت‌های غیراصولی در طبیعت باشیم، اکنون گیاهانی مانند کاکوتی کوهی، آویشن خراسانی، گون و کتیرا و زرشک کوهی در خطرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افراد زودجوش این دمنوش را مصرف کنند
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • دریافت بیمه مسافرتی چه ضرورتی دارد؟
  • طرز تهیه اکبرجوجه با آب نمک به سبک رستورانی
  • طرز تهیه اکبر جوجه با آب نمک به سبک رستورانی + راز خوشمزگی و نرم شدن گوشت جوجه
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • عکس/ نمایشگاه گل و گیاه اصفهان
  • درمان کسانی که زود از کوره در می‌روند
  • کسانی که زود عصبانی می‌شوند سراغ این دمنوش بروند
  • یک کیلو گوشت چند سیخ کباب چنجه دارد